Forum Turystyczne Strona Główna
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •   Statystyki  •  Rejestracja  •   Zaloguj  •   Album  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
(Polska, Jarosławiec) Sanatorium Panorama Morska
Autor Wiadomość
iwona26 

Wysłany: 2010-01-05, 12:32   (Polska, Jarosławiec) Sanatorium Panorama Morska

Witam spędziłam wspaniały czas w przecudownym ośrodku jakim jest Panorama Morska. Gościłam tam wraz z rodziną w wakacje, po prostu wspaniałe miejsce, piękne pokoje, super jedzenie, bardzo miły personel, wspaniałe zabiegi, jednym słowem bajka:):):) Czas upływał szybko i przyjemnie, każdy dzień nasi wspaniali gospodarze organizowali nam od a do z. mnóstwo imprez, ognisk, koncerty, zabawy, przejażdżki bryczką, poza tym sceneria ośrodka jest wprost cudowna. liczne ogródki z piękną zielenią, kwiatami, place zabaw dla najmłodszych, ścieżki zdrowia, wszystko bardzo zadbane i estetyczne, widok obiektu nocą zapiera dech w piersiach nie do opisania!!! Goście mogli bezpłatnie korzystać z Aquaparku, wspaniałe miejsce, dające tyle radości i zabawy, wspaniała grota, gdzie można było skorzystać z inhalacji bądź łaźni parowej. Super zabiegi kriokomora, super!!! bardzo podobał mi się również aerobik w wodzie. Moim i mojej rodziny zdaniem jest to wymarzone miejsce na wakacje dla wszystkich, raj na ziemi. pozdrawiam serdecznie i gorąca polecam.

marysia34

Wysłany: 2010-03-30, 09:31   

Bardzo fajne miejsce dla wymagających. Blisko plaży:) Obfita i smaczna kuchnia, wspaniałe zabiegi i super wieczorki taneczne.polecam:)

Odpowiedz do tematu